11. decembra 2018.

Youtube

Esencija novca

Učenje je osnova uspeha, ali je od vitalnog značaja postići i finansijsko obrazovanje odnosno razviti finansijsku inteligenciju. Životna zakonitost je da se oblast u koju se ulažu vreme, energija i fokus, u našem zivotu uvećava, oplemenjuje i raste. To će vam se desiti i u vezi sa novcem – kada usvojite prava znanja, eliminišete toksična uverenja, usvojite prave navike u odnosu na trošenje novca, počnete na njega da gledate iz neke druge perspektive…

Esencija novca je baza finansijske inteligencije. 

Q&A Traume

Pored dubokih, teških trauma, na vaš lični život utiču i takozvane suptilne traume  koje takođe ostavljaju dugotrajne, najčešće celoživotne otiske.

Koje su to suptilne traume, i kako se PEAT metodom one otpuštaju, a negativna stanja otklanjaju, saznaćete iz ovog videa.

Q&A Šta znači živeti u sadašnjem trenutku?

Budućnost predstavljaju sva naša očekivanja, nade, planove, želje i stremljenja.

Prošlost određuje vaš identitet. Prošli događaji, jake i suptilne traume, sećanja, sve vas to čini svezanim i onemogućava vašu ličnu promenu i napredak.

Suština je biti u sadašnjem trenutku jer je samo to sada, ovo sada zona energije koja pokeće, transormiše i menja. PEAT je snažna i učinkovita metoda koja osposobljava čoveka da živi u sadašnjosti, odnosno u zoni energije, slobode i apsolutne promene.

Šta su programi?

U ovom videu saznaćete šta je programiranje u pravom smislu te reči, i na koji način su vaši lični programi odgovorni za stvari koje se dešavaju unutar vas i oko vas.

Kroz odgovarajuće procese, svesnu odluku i stručan rad sa trenerom PEAT prakse, moguće je da ih deinstalirate i počnete da živite na potpuno nov način.

Ljudi koji nas okružuju i zašto ih biramo.

Programi jesu odgovorni za vaše okruženje, vašu realnost, ali i za to ko je sve oko vas. Radom na sebi, kroz PEAT metodu, nestaju ti stečeni programi koji kvare kvalitet vašeg života i narušavaju zdravlje, mir i prosperitet.

Scroll Up