UPOZNAJ SVOJ EGO

Kada ga razumete i kada ste ovladali svojim egom tek onda možete percipirati sebe i realnost izvan svojih ograničenja uma. Da bi to mogli ostvariti nužno je ovladati svojom teritorijom i upravo to predstavlja prvu, emocionalnu fazu razvoja ega. Budisti kažu „ jednom kada spoznate svoj ego, spoznali ste sve“

Razvoj ega prolazi kroz razvojne faze, vrlo bitno je prepoznati svoje razvojne faze i osviestiti jesu li u potpunosti integrisane. Ako jesu, ego će biti zdrav i jak, manifestiraće ličnu slobodu, zdrav status, kod časti, jak integritet i ličnu moć. Ego je koncept koji se može transformisati i unapređivati . Cilj našeg rada je ovladati egom i stvoriti  ga jakim i otvorenim prema originalnom ja.

Inteligencija biološkog opstanka ne samo da daje bazičnu sigurnost i poverenje, već ona u sebi ima neverovatnu mudrost koju je potrebno poznavati i poštovati..

Kada se uskladimo s mudrosti prvog kruga, upoznajemo i segment percepcije tela koje kao zaseban entitet ima svoj način komunikacije i svoj, istinit, pogled na realnost. To je temelj za konstruktivan život ispunjen prijatnim osećajima i životnom energijom.

Jelena 063/8622-449

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll Up