Polariteti

polariteti

Osnova p.e.a.t. metode je u jednostavnoj istini: apsolutno sve oko nas ima dve potpuno suprotne strane. To su polariteti. Oni su svuda oko vas. Sve što vidite, osećate, posedujete ili vam se dešava, ima svoje dve strane. Spokoj i nemir, ushićenje i melanholija, strah i hrabrost, radost i bol, pozitivno i negativno – sve su to suprotnosti, odnosno polariteti.

I vi imate svoj lični polaritet. On se u P.E.A.T.-u zove lični kod. Svoj lični kod osvešćujete na prvoj peat seansi sa instruktorom. O ličnom kodu pričaćemo detaljnije u nekom od narednih tekstova.

Šta je suština u peatu? Ne vezivati se ni za jednu stranu, ni za jedan od polariteta. Dovesti sebe u stanje da si sada i ovde, da si potpuno skoncentrisan, pribran i smiren. To je stanje dubokog spokoja i potpuno drugačijeg pogleda na stvari. Ovo je moguće postići kroz praksu P.E.A.T. metode koja dovodi do kompletne unutrašnje promene. Kada se promene u vama dese i kada više negativno ne može da potresa, niti pozitivno da ponese, tada nove stvari počinju da se dešavaju. Međutim, promene su vidne već na početku. Šta se to najčešće prvo događa, najbolje je da vidite u komentarima i utiscima klijenata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll Up